Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011


Χωρίς προβλήματα η Ελπίδων

Πανέτοιμη είναι η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων για την αναμέτρηση της Τρίτης (11/10, 19.00) με την Λευκορωσία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2013

Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα, ενόψει του αγώνα της Τρίτης (11/10) με αντίπαλο την Λευκορωσία στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού ομίλου του EURO 2013.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο "Gorodskoi Stadion" της πόλης Μπορίσοφ στις 19.00, με διαιτητή τον Ατριομ Κούσιν από το Καζακστάν.

Η Ελληνική ομάδα μετά το "τρίποντο" επί του Σαν Μαρίνο την περασμένη Πέμπτη, θα επιδιώξει τη νίκη για να βρεθεί ξανά στην δεύτερη θέση του ομίλου και να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στα μπαράζ της διοργάνωσης. Στα μπαράζ προκρίνονται οι νικητές των δέκα ομίλων και οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι.

Στην αποστολή της Ελπίδων βρίσκονται οι: Λάμπρου (Φέγενορντ), Λοντίγκιν (Skoda Ξάνθη), Αποστολόπουλος (ΠΑΟΚ), Κατσικάς (-), Λαγός (Παναθηναϊκός), Ποτουρίδης (Ολυμπιακός), Στάμου (ΠΑΟΚ), Ανάκογλου (Πανσερραϊκός), Βασιλόγιαννης (Απόλλων Λεμεσού), Γκέντσογλου (ΑΕΚ), Καραγκούνης (Ατρόμητος), Μάνταλος (Skoda Ξάνθη), Μαυρίας (Παναθηναϊκός), Μητρόπουλος (Παναιτωλικός), Σοϊλέδης (Δόξα Δράμας), Τριανταφύλλου (Πανσερραϊκός), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Βέλλιος (Εβερτον), Γιάννου (ΠΑΟΚ), Βλαχοδήμος (Skoda Ξάνθη).

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Δευτέρα (10/10)

Σαν Μαρίνο-Γερμανία

Τρίτη (11/10)

Λευκορωσία-Ελλάδα
Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Κύπρος

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Γερμανία    15-1    12
2. Λευκορωσία    7-5    7
3. Ελλάδα    6-3    6
4. Βοσνία/Ερζεγοβίνη    4-4    4
5. Κύπρος    8-9    3
6. Σαν Μαρίνο    0-18    0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου