Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011


ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Με 16 ομάδες το πρωτάθλημα

Με 16 ομάδες θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καθώς η Superleague αλλαξε τα σχέδιά της μετά από διαφωνίες σχετικά με την αύξηση των ομάδων.

Με 16 ομάδες το πρωτάθλημα
Δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν στην… διάρκεια παραμονής 18 ομάδων στην μεγάλη κατηγορία κι έτσι αποφάσισαν να τις κάνουν… 16!
Αυτός φαίνεται ότι είναι ο λόγος που αποφασίστηκε τελικά να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Superleague με 16 ομάδες. Παρότι αρχικά φαίνεται ότι υπήρξε συμφωνία, τελικά… διαφώνησαν.
Συγκεκριμένα, οι ΟΦΗ, Εργοτέλης, Παναιτωλικός, Κέρκυρα, Ατρόμητος και Ξάνθη τάχθηκαν υπέρ της άποψης ότι το πρωτάθλημα θα πρέπει να συνεχιστεί με 18 ομάδες για φέτος, του χρόνου αλλά και την μεθεπόμενη σεζόν.

Σε αυτό διαφώνησαν οι υπόλοιποι (σ.σ με εξαίρεση τους τρεις μεγάλους που φέρονται να ψήφισαν λευκό) υποστηρίζοντας πως οι 18 ομάδες θα έπρεπε να γίνουν 16 την μεθεπόμενη σεζόν. Επειδή, λοιπόν, δεν υπήρξε ομοφωνία, αποφασίστηκε να απορριφθεί η άποψη των "18" και το πρωτάθλημα να συνεχιστεί με 16 ομάδες.

Οι δύο που θα συμπληρώσουν το παζλ θα αναδειχτούν στο συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο καθώς σήμερα Παρασκευή δεν υπήρξε απαρτία μιας και η Ξάνθη είχε αποχωρήσει ενώ τον ΠΑΟΚ εκπροσωπούσε ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα ψήφου.
Διαβάστε όλο το άρθρο στο Sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου