Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011


ΠΑΟΚ: Παραδόθηκε η έκθεση Κωνσταντινίδη στον Μπόλονι 

για το ταξίδι στην Αγκόλα

 
 Την έκθεση με τα συμπεράσματα του παρέδωσε στον προπονητή Λάσλο Μπόλονι, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης, που επέστρεψε χθες αργά στη Θεσσαλονίκη από το τετραήμερο ταξίδι που έκανε στην Αγκόλα προκειμένου να διαμορφώσει άποψη για νέους αφρικανούς ποδοσφαιριστές, που είδε αγωνιζόμενους εκεί σε τουρνουά. 

    Ο Παντελής Κωνσταντινίδης που προαλαίφεται για μια θέση στο καινούργιο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ, είχε συζήτηση και με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα για το θέμα των εντυπώσεών του επί αφρικανικού εδάφους εν όψει μάλιστα και των αναζητήσεων της ομάδας για τις μεταγραφικές της κινήσεις τον προσεχή Ιανουάριο. 

    Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ, και με την παρουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός αύριο προτίθεται να να φανερώσει μέρος των σκέψεων του για την σύνθεση που θα παρατάξει στο παιχνίδι αυτό. Στην διάθεση του θα είναι ο έτοιμος από κάθε πλευρά Ντιέγκο Αρίας, που παίρνει μέρος κανονικά στο καθημερινό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου