Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011


Μήνυση Γιώργου Βαρδινογιάννη στον Βγενόπουλο

 

Μήνυση κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου κατέθεσε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, για μία... κατά τα άλλα καλοπροαίρετη δήλωσή του το Σεπτέμβριο! Συγκεκριμένα, ο κ.Βγενόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του είχε δηλώσει: «Ο Γιώργος και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης ήταν λεβέντες Κρητικοί, παλικάρια. Πήραν μία έκταση από τη γενική γραμματεία Αθλητισμού και την έφτιαξαν προπονητικό κέντρο», όμως ο «καπετάνιος» θεωρεί δυσφημηστική την τοποθέτηση αυτή. Απάντηση Βγενόπουλου, που κατηγορεί για ψευδή καταμήνυση τον Βαρδινογιάννη
Ο κ.Βαρδινογιάννης, πρόεδρος του προπονητικού κέντρου, θεωρεί ότι αυτό που υπονοούσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη πήρε δωρεάν από τη γγΑ την έκταση και τώρα θέλει να την πουλήσει στην ΠΑΕ. Έτσι αποφάσισε να κινηθεί νομικά, την ώρα που από το περιβάλλον Βγενόπουλου γίνεται λόγος για παρανόηση.
Στην μήνυση αναφέρεται ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος «εν γνώση της αναληθείας των λεγομένων του προσπάθησε να παρουσιάσει την ύπαρξη χορηγίας».
Παράλληλα ο Γιώργος Βαρδινογιάννης προσκόμισε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας στοιχεία που σύμφωνα με τον ίδιο παρουσιάζουν ότι η επίμαχη έκταση αγοράστηκε από ιδιώτες με χρήματα της οικογένειας.
Σε δηλώσεις του κατά την έξοδο του από το το κτήριο της εισαγγελίας ο κύριος Βαρδινογιάννης υποστήριξε «αναγκάστηκα να έρθω εδώ γιατί και η λασπολογία έχει τα όρια της. Δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα. Το θέμα πλέον αναλαμβάνει η δικαιοσύνη γιατί κάποτε πρέπει να υπάρξει φραγμός και σε αυτή τη μορφή λασπολογίας που στόχο έχει να αποκτηθεί αναγνωρισιμότητα».
Ο Βγενόπουλος

Άμεση ήταν η απάντηση του Ανδρέα Βγενόπουλου. Με επίσημη ανακοίνωσή του τονίζει ότι απορεί με την αντίδραση του "καπετάνιου', καθώς υποστηρίζει ότι όσα είπε για το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού τα είπε προς τιμήν της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ενώ για άλλη μία φορά επιτέθηκε σε μερίδα ΜΜΕ.

Η γραπτή δήλωση του Ανδρέα Βγενόπουλου:

Αποφάσεις επί μηνύσεων εκδίδουν τα Δικαστήρια και είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να προσφεύγει σε αυτά. Δεν αντιλαμβάνομαι τη δημοσιότητα που επεδίωξε ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης, εκτός εάν πιστεύει ότι το MEGA και το STAR σήμερα θα βγάλουν και απόφαση και ότι αυτό με ενοχλεί έστω και κατ΄ελάχιστον. Η συνέχεια θα δοθεί στα Δικαστήρια όπου θα κριθούν και οι δικές μου δικαστικές ενέργειες κατά του MEGA, του STAR και του DERBY, αλλά τώρα πλέον και κατά του κ. Γιώργου Βαρδινογιάννη για ψευδή καταμήνυση.

Λυπούμαι ειλικρινά διότι πιστεύω ότι ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης πραγματικά αγάπησε και προσέφερε πολλά στον Παναθηναϊκό.

Επίσης απορώ διότι στην πρόσφατη συνέντευξή μου μόνον καλά λόγια είπα για τον κ. Γιώργο Βαρδινογιάννη και τους αδελφούς του για την προσφορά τους, και με την Παιανία, στον Παναθηναϊκό, σε αντιδιαστολή με την σημερινή κατάσταση όπου υπό την ηγεσία του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη η Παιανία ενοικιάζεται πλέον στην ΠΑΕ με ενοίκιο 1.050.000 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.) το χρόνο, τρία ενοίκια προκαταβολή και με εξασφάλιση μεταχρονολογημένες επιταγές της ΠΑΕ!

Υ.Γ.1. Συνημμένα μπορείτε να διαβάσετε την ομιλία του κ. Γιώργου Βαρδινογιάννη στα εγκαίνια της Παιανίας το 1981. Ποιος να φανταζόταν τότε ότι «το έργο αγάπης των δημιουργών του προς τον Παναθηναϊκό» θα κατέληγε σε συμφωνητικό υπεκμίσθωσης;

Υ.Γ.2. Συνημμένα μπορείτε να βρείτε και το συμφωνητικό υπεκμίσθωσης με τους προαναφερόμενους αλλά και τους λοιπούς ενδιαφέροντες όρους της συμφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου