Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Αρης: Δύο νέα προβλήματα

 για τον Τσιώλη


Τα προβλήματα δεν εγκαταλείπουν τον Σάκη Τσιώλη και μάλιστα δύο νέα προστέθηκαν σήμερα στην προπόνηση με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Άρη. Τα καινούργια αυτά προβλήματα αφορούν τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ και τον Καρίμ Σολτάνι. Ο πρώτος τραυματίστηκε και πάλι στον τένοντα με αποτέλεσμα να τεθεί αρχικά νοκ-άουτ από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ο επιθετικός του Άρη θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος

    Ο δεύτερος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για 15 μέρες και όπως και στην περίπτωση του Τσέζαρεκ θα υποβληθεί κι αυτός σε μαγνητική για να εξακριβωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη. Απών ήταν από την σημερινή προπόνηση ο Ρικάρντο Φατί που έμεινε κλινήρης στο σπίτι του λόγω ίωσης. Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ο Νέρι Καστίγιο που έτσι κι αλλιώς είναι απών ως τιμωρημένος από το παιχνίδι της Κρήτης.

    Στο μεταξύ η εκδρομή που σχεδίαζαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Αρη για το Ηράκλειο Κρήτης είναι στον ...αέρα, αφού οι πλοιοκτήτριες εταιρείες δεν είναι πρόθυμες για λόγους αυτοπροστασίας, να τους μεταφέρουν με τα πλοία τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου