Σήμερα  (16/10) υπάρχει ο ΟΦΗ, την Πέμπτη (20/10) η Σάμροκ Ρόβερς και τη Κυριακή (23/10) ο Αρης. Τουτέστιν, τρεις αγώνες μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Ως εκ τούτου, το rotation αποτελεί την αναγκαστική απόφαση του Λάσλο Μπόλονι ούτως ώστε να διατηρήσει φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του. Σαφέστατα, ο ρουμάνος προπονητής δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο τοπικό ντέρμπι με τον Αρη, αλλά και στην αναμέτρηση του Europa League.
   Οι επιλογές του προπονητή του Δικεφάλου προβάλλουν απόλυτα λογικές. Υπό την έννοια ότι στον αγώνα με τους ιρλανδούς διακυβεύεται το μέλλον του Δικεφάλου στο Europa League καθώς απέναντι στην ασθενέστερη ομάδα του ομίλου, είναι σαφές ότι η νίκη χαρακτηρίζεται αναγκαία. Σε διαφορετική περίπτωση, οι βλέψεις για πρόκριση στην επόμενη φάση θα πάψουν να υφίστανται.
   Σε ότι αφορά το ντέρμπι με τον Αρη, είναι ντέρμπι και φυσικά ο Μπόλονι θέλει στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει. Ως εκ τούτου, στην αυριανή (16/10) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα ξεκινήσει ο Αντρέ Βιεϊρίνια.
   Ο πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα είναι στην αποστολή, αντ' αυτού θα παίξει όμως ο Γιώργος Γεωργιάδης. Διότι ο Μπόλονι τον θέλει με τους Σάμροκ Ρόβερς και με τον Αρη. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Πάμπλο Κοντρέρας που είναι έτοιμος, αλλά και για τον Ετό.
  Βέβαια, για τον ΠΑΟΚ είναι υποχρεωτικό να μην πετάξει βαθμούς στον αγώνα με τη κρητική ομάδα. Σε ότι αφορά το βασικό σχήμα, εκτός του Κρέσιτς, Μαλεζάς και Τσιρίλο θα είναι στο κέντρο της άμυνας και οι Σνάουτσνερ, Λίνο στα άκρα. Πάμπλο Γκαρσία και Φωτάκης θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Βλάνταν Ιβιτς θα αγωνιστεί πίσω από τον Στέφανο Αθανασιάδης που θα είναι στη κορυφή της επίθεσης.
   Στις σκέψεις του Λάσλο Μπόλονι βρίσκονταν και η μη χρησιμοποίηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τελικώς όμως αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο "Σάλπι" θα παίξει στη δεξιά πλευρά της επίθεσης και ο Γεωργιάδης στην αντίστοιχη αριστερή.