Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011


Μπόλονι: Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματικός

Αισιόδοξος ενόψει του παιχνιδιού με τη Σάμροκ Ρόβερς, για την τρίτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και προβληματισμένος από τους τραυματισμούς που έχουν αποδεκατίσει τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος κόουτς τόνισε ότι αυτό που λείπει από την ομάδα του είναι η αποτελεσματικότητα, και δουλεύει συνεχώς για να βρει πιο εύκολα ο «δικέφαλος» το γκολ.
"Εμείς προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια συγκέντρωση σε όλα τα ματς. Σε όλα τα παιχνίδια προσπαθούμε να κερδίσουμε, δεν προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τον αντίπαλο. Ετσι θα πράξουμε κι αυτή την φορά. Οι πιο πολλοί θεωρούν τη Σάμροκ Ρόβερς ως τη χειρότερη ομάδα του ομίλου μας, επειδή δεν έχει πάρει βαθμούς μέχρι στιγμής. Είδα τα παιχνίδια των Ιρλανδών και αγωνίστηκαν με πολύ ενθουσιασμό, οπότε δεν πρέπει να τους υποτιμούμε. Είχαν πολύ καλή παρουσία στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Αντίθετα δεν είχαν την τύχη να πάρουν έναν ή δύο βαθμούς. Εγώ ελπίζω ότι και αύριο δεν θα πάρουν", τόνισε ο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου.

Ερωτηθείς για τα πράγματα που πρέπει να διορθώσει ο ΠΑΟΚ, σημείωσε: "Είμαστε μια ομάδα που έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε και τη σημερινή κατάσταση. Πρέπει να βρούμε αποφασιστικότητα, έμπνευση και τύχη. Εμείς όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε περισσότερο στο να βρούμε αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Κάθε φορά προσπαθούμε να βρούμε λέξεις για να περιγράψουμε το κάθε παιχνίδι. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια συγκέντρωση σε όλα τα ματς. Σε όλα τα παιχνίδια προσπαθούμε να κερδίσουμε, δεν προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τον αντίπαλο. Έτσι θα πράξουμε κι αυτήν την φορά".

Ένα θέμα που απασχολεί πολύ τον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι οι τραυματισμοί, αφού μόνο οι Μαλεζάς, Λίνο, Έτο, Κρέσιτς και Χαλκιάς δεν έχουν τραυματιστεί φέτος. Αναφορικά με αυτό, ο Μπόλονι σχολίασε: "Δεν είναι όλοι μυϊκοί τραυματισμοί. Για παράδειγμα ο πρώτος τραυματισμός του Φωτάκη κι οι δύο του Λάζαρ ήταν ατυχήματα. Επίσης μια αιτία είναι το πρόγραμμα των συνεχόμενων παιχνιδιών. Ακόμα εγώ δεν δουλεύω όπως δούλευαν οι προηγούμενοι προπονητές. Και σε αυτό σαφώς χρειάζεται μια εξοικείωση από την πλευρά των παικτών. Τέλος η αιτία θα μπορούσε να είναι ότι κανένας δεν είναι φέτος νεότερος από ήταν πέρυσι".

Ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα στο κέντρο. Οι μόνοι ετοιμοπόλεμοι για τη μεσαία γραμμή είναι οι Μαλεζάρ, Λάζαρ και Ίβιτς. Οι τρεις τους θα είναι βασικοί, με την ελπίδα να μην χτυπήσουν στην πορεία του ματς. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι 8 της ενδεκάδας θα είναι οι Χαλκιάς, Έτο, Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου