Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011


Ο Σάντος κάλεσε Μαλεζά και Σκόνδρα στην Εθνική


Έχασε 4 παίκτες ενόψει Γεωργίας ο Φερνάντο Σάντος, κάλεσε δυο νέους. Ο Στέλιος Μαλεζάς του ΠΑΟΚ και ο Γιάννης Σκόνδρας του Ατρόμητου είναι τα καινούρια πρόσωπα που κλήθηκαν στην Εθνική και θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ταξίδι στην Τυφλίδα.
Ο 26χρονος Μαλεζάς,,στέλεχος του ΠΑΟΚ από το 2005, έχει κληθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν (ακόμα και από τον Ρεχάγκελ) αλλά ακόμα δεν έχει “γράψει” συμμετοχή στην Εθνική.
Ο 21χρονος Γιάννης Σκόνδρας, καλείται για πρώτη φορά. Δεξί μπακ στον Ατρόμητο, στο δυναμικό του οποίου ανήκει από το 2008. "Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος που ο κ. Σάντος με κάλεσε στην αποστολή της Ανδρών, είναι τιμή για κάθε παίκτη και σαφώς κορυφαία στιγμή στην καριέρα του. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια σπουδαία ευκαιρία για πρόκριση στα τελικά του Euro 2012 και θα πάμε με πάθος και μυαλό στη Γεωργία για να πανηγυρίσουμε άλλη μια επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλοι οι παίκτες παίζουν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της Εθνικής, κι εγώ θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο την ομάδα. Πηγαίνω από μια δεμένη οικογένεια, όπως είναι η Ελπίδων, σε μια εξίσου δεμένη οικογένεια. Να ευχηθώ και στους συμπαίκτες μου της Ελπίδων καλή επιτυχία στο δύσκολο ματς της Λευκορωσίας" δήλωσε ο Σκόνδρας αμέσως μετά την κλήση του.
Νοκ άουτ από το ματς της Τρίτης στην Γεωργία είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ζαραδούκας και Σαμαράς λόγω καρτών. Αντιθέτως επιστρέφει από κάρτες και θα καλύψει το κενό του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο κέντρο της άμυνας ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού και ο Τοροσίδης. Για τα άκρα της άμυνας προορίζονται οι Βύντρα, Σπυρόπουλος, ενώ το κενό τιυ Σαμαρά θα καλύψει πιθανότατα ένας χαφ και υποψήφιος να ξεκινήσει είναι ο Φωτάκης.

Εξάλλου στην Εθνική Ελπίδων για τον αγώνα της Τρίτης (19:00) στο Μπορίσοφ με τη Λευκορωσία κλήθηκε από τον Γ. Γεωργιάδη ο 20χρονος επιθετικός Παναγιώτης Βλαχοδήμος της Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου