Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011


«Πάμπλο, κομμάτι της ιδέας»!




Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι είδωλο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ! Ο Ουρουγουανός αποθεώθηκε στη Σκύδρα και πήρε πλακέτα που έγραφε «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα είναι ιδέα και εσύ είσαι κομμάτι αυτής της ιδέας»!
 
 Στη Σκύδρα βρέθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία, καθώς πήρε το όνομά του ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ εκεί. Ο Ουρουγουανός, όταν έγινε αντιληπτός από το πλήθος, γνώρισε την αποθέωση από 1.000 περίπου φιλάθλους του «Δικεφάλου» του Βορρά με συνθήματα, ενώ το κλίμα ήταν ακόμα καλύτερο όταν βγήκε στο μπαλκόνι του συνδέσμου για να χαιρετίσει τον κόσμο.
«Είμαστε όλοι μια γροθιά… Ξέρουμε τι γίνεται στο πρωτάθλημα, αλλά δεν χάνουμε ποτέ την πίστη μας. Προσωπικά δεν έχω πάρει πολλά τρόπαια στην καριέρα μου. Η δική σας αγάπη, αλλά και αυτή η πλακέτα είναι από τα μεγαλύτερα…» είπε στην ομιλία του προς τους οπαδούς. Στη συνέχεια του δόθηκε και πλακέτα, η οποία έγραφε: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα, είναι ιδέα και εσύ είσαι κομμάτι αυτής της ιδέας. Εκφραστής μέσα στο γήπεδο. ΠΑΟΚ θρησκεία τρομοκρατία, τιμή και δόξα στον Πάμπλο Γκαρσία…».
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιερέας που έκανε τον καθιερωμένο αγιασμό ήταν ο πάτερ Πέτρος, που είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ κι έχει και εισιτήριο διαρκείας, ενώ όλη την ώρα παίζονταν στις τηλεοράσεις του συνδέσμου πλάνα από σημαντικές στιγμές του Πάμπλο Γκαρσία με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου