Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011


Ο τραγουδιστής Λεωνίδας Βελής μπαίνει στη διοίκηση του ΠΑΟΚ

Ο τραγουδιστής Λεωνίδας Βελής, φέρεται να αποδέχτηκε πρόταση του Θοδωρή Ζαγοράκη και θα συμμετέχει ως όγδοο μέλος στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Απομένει άλλος ένας σύμβουλος, για να συμπληρωθεί το 9μελές ΔΣ και κατά πληροφορίες θα προέρχεται από τον επιστημονικό χώρο.
Φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ ο γνωστός τραγουδιστής, με πολλές γνωριμίες και διασυνδέσεις στο εξωτερικό και ιδίως στις ΗΠΑ απ' όπου και ξεκίνησε να τραγουδά στα μέσα της δεκαετίας του '70, μπαίνει στο συμβούλιο μεταξύ άλλων για να προσεγγίσει και προσελκύσει ομογενείς επιχειρηματίες που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να επενδύσουν στην ομάδα. Ο Λεωνίδας Βελής, ο τραγουδιστής που όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος του δίσκος η φωνή του θύμιζε κάτι από ...Καζαντζίδη, θα ξεκινήσει άμεσα επαφές με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Γερμανία, την Αμερική και την Αυστραλία.

Έτσι η σύνθεση του νέου ΔΣ διαμορφώνεται ως εξής: Θοδωρής Ζαγοράκης, Ζήσης Βρύζας, Γιώργος και Δημήτρης Σαχπατζίδης, Παντελής Κωνσταντινίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης, Λεωνίδας Βελής και Βαγγέλης Ποζατζίδης ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη.

Επισήμως η σύνθεση του 9μελούς διοικητικού συμβουλίου θα ανακοινωθεί την Παρασκευή, με την κατάθεση της σχετικής λίστας ονομάτων στο Πρωτοδικείο που θα διορίσει τη νέα διοίκηση. Πρόεδρος θα παραμείνει ο Ζαγοράκης, με αντιπρόεδρο τον Βρύζα, ενώ πόστο θα αναλάβουν στη διοίκηση οι υιοί Σαχπατζίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου